Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

ZANSIBAR I KVÄLLSOLEN

Jag och Lex behövde komma ut en stund på kvällen idag, det är tufft att jobba hela dagen och vara utan den här lilla killen. Jag nöjt av varje stund när jag var mammaledig men ändå känns det som att den tiden var på tok för kort. Men jobba måste man ju och jag trivs ju som fisken i vattnet på mitt jobb så det är inte det, men tiden med mini är dyrbar så jag försöker att få dagarna att räcka lite längre med mimi och passa på att njuta av dessa fantastiska sen sommar kvällar. Han älskar att springa runt och leka och busa, och det syns och märks på honom direkt. Vilken frihet att bara kunna rusa runt och leka. Dessutom somnar han 10 gånger lättare efter att ha sprungit av sig, inte helt oväntat. Undrar hur han skall orka hålla sig vaken på eftermiddagen när dagis börjar om en månad (sen inskolning för oss) jag tror ju att åtminstånde till en början denna lilla kille kommer att vara helt slut av alla nya kompisar, nya intryck och annorlunda dagar mot vad han är van vid.

IMG_1195 IMG_1210 IMG_1228 IMG_1232 IMG_1242 IMG_1249 IMG_1251

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats