Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

TESTPATRULL FÖR SMÅ ÄVENTYRARE

Det börjar bli kallare ute nu, snart november och vad passar inte bättre då än att ha turen att komma med i Reimas tespatrull för små äventyrare, det passar vår lilla buse. Anmälde oss så sent som igår, efter tips från underbara Emma som driver bloggen pa.smallen om att de söker äventyrare för sina underbara kläder och skickade iväg en motivering till dem, lite i sista minuten, men testar man inte kan man ju inte hoppas på att få komma med heller. Och redan idag kom det ett mail om att vi blit utvalda till Testpatrullen, så hilma roligt och vi e så glada att få möjligheten att testa deras superfina kläder. Vi längtar redan tills den kommer på posten så vi får prova den och tipsa om utomhuslekar och andra äventyr, i kläder för riktiga äventyrare.  Så kika in snart igen så lovar vi att dela med oss bilder på Lex in action I snyggaste overallen från Reima just nu, Vinteroverallen Gotland.

Vill du också vara med I testpatrullen? Med några enkla steg för att ansöka så kan ni också vara med tillsammans med era små äventyrare. Gå in på länken och ansök till testpatrullen redan idag.

  
  

Mer om overallen: En klassisk, enfärgad och vattentät vinteroverall, med många funktionella detaljer. Materialet är vatten- och smutsavvisande, vatten- och vindtätt och det andas. Alla sömmar är tejpade och vattentäta. Den är extra isolerad över rumpan, som gör den perfekt för lekar i snön. Den löstagbara och justerbara huvan är barnsäker och skyddar mot kalla vindar. Detaljer i reflexmaterial gör att overallen syns bättre när det mörknar ute. De slitstarka fothällorna i silikon håller bensluten på plats så att snön inte hamnar i stövlarna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats