Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

SÖNDAGSFEELING

Så skönt med helg, även om det går alldeles för fort. Som tur är så är kommande vecka en kort vecka 🙂 Idag har vädret verkligen växlat, på morgonpromenaden regnade det så vi var glada att ha regnskydd på oss, och när vi skulle ut och leka med kompisarna var det uppehåll men fuktigt så regnkläderna åkte på, tack polarn och pyret för superbra kläder. Och på eftermiddagen superfint väder, med sol och värme.

Men vi älskar söndagar oavsett väder, då infinner sig lugnet och vi njuter hela den dagen. Idag hade killarna superkul i gräset, och vi hoppas på sol och värme nästa helg för så har båda familjerna alla barnen , så då tänkte vi oss söndagspicknick. Men vi kör såklart picknick oavsett.

På eftermiddagen har vi fått gjort massa bra, varit och slängt massa skräp, tvättat och tankat bilen, lämnat över bilder från senaste två fotograferingarna, hunnit in en sväng på rusta och hittat superfin korg och kuddar, fyllt i dagisplaceringen (japp dagis e klart, när blev han så stor) och nu ligger vi på soffan och njuter av det sista av söndagen jag och mannen och mini somnade tidigt, jag gillar att han börjar få in bättre rutiner.

 

IMG_7642   IMG_7701 IMG_7684IMG_7679

IMG_7683    
IMG_7636

 

IMG_7724

IMG_7751

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats