Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

Små detaljer gör allt perfekt

Det blir många inlägg om kalas nu, jag vet men minis stora dag, första födelsedagen, närmar sig med stormsteg och jag vill så klart dela mig av alla våra roliga aktiviteter inför kalaset, självklart försöker jag involvera barnen så mycket det går också, de gillar ju att vara delaktiga i allt alla tre.

Idag fick jag en fantastisk leverans av en tjej jag följer på instagram som heter @mammatillthea som hjälpt mig med etiketter till bakverken och maten samt dricksglasen. Med följde även några andra fina etiketter som hon fixat med Lex på, vi är så supernöjda med resultatet och det kommer bli jättefint att dekorera med på kalaset, jag lovar att det kommer bilder från kalaset så ni får se hur fint det blev. Så kul med så duktiga och kreativa människor, jag hittade henne på instagram när någon annan hade delat/gillat hennes bild och nu vill jag varmt rekommendera henne till er också. Ni hittar henne på instagram eller på hennes blogg http://dreamsinwhite.blogg.se/

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats