Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

SKÖNHETSVÅRD

Här kommer ännu ett inlägg från goodiebagsen från Arkenspa eventet, denna gång ett samlat inlägg med massa härlig skönhetsvård som passar utmärkt för en trött mamma. Eller vad sägs om fot skrubbsten från Melimondo (som  effektivt och snabbt tar bort sprucken hud på hälar) eller en Konjac svamp till ansiktet  från Weightworld, som gör huden exfoliated samtidigt som den verkar renande och återfuktande . Mina fötter behöver definitivt en skrubbning, önskar att jag hade tid för lite fotvård på klinik, men det finns just aldrig det, så lite hemma pedikyr får det allt bli och uppfräshing av ansiktet. Från Lyko fick vi härligt paw paw kroppsbalsam, luktar jättegott och I en lagom stor förpackning och från Eleven fick vi massa lyxiga produkter, både läppbalsam, macadamia inpackning (som jag varit så nyfiken på tidigare och perfekt för tort höst hår) och handkräm. Handkrämen var supergod och i en liten förpacknig, perfekt att ha i handväskan, så den får följa med till jobbet. Lyx, lyx, lyx, känns så underbart att få så mycket fint att pyssla om sig själv med.

Dessutom fick vi var sin halloweenpumpa från Lush med doftbomber till badet, jag har svårt för starka dofter och de luktade rätt mycket om dem, men tjejerna här hemma fick var sin, de tyckte de luktade jättegott, och bada med en sån doftbomd e ju lite roligt trots allt.

Från Med 24 fick vi var sitt serum och från X-Hair Nordic hårbortttagningsmedel. Det kan alltid komma till användning, och får flytta in i mitt badrumsskåp, som jag förövrigt hoppas vi kan uppgradera snart, vi planerar ett badrumsbyte i vinter/vår och jag behöver mer plats med alla härliga produkter 😉

Sist men inte minst så fick vi nagellack och brun utan sol från Vida Nordic. Lacket i grönt, ljus färg och en brunutan sol för snyggre host färg.

IMG_8537IMG_8542

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats