Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

SISTA INLÄGG FRÅN EVENTET

Jag vet att ni fått se många inlägg från mammabloggeventet på ritualscosmetics, men vi fick så otroligt mycket fint och användbart på eventet för ett par veckor sedan. Vilket grymt event Sandra och Elin anordnade, och sen vilka fantastiska sponsorer de har ordnat samarbete med. Nedan nedan har jag lagt upp bilder på de sista sakerna, nu lovar jag (tror jag, man vet aldrig 🙂 ) att det inte blir fler inlägg kring eventet. Men först får ni kicka in på några av de sista sakerna som vi fick, sist men inte minst såklart, superfina saker från:

IMG_6516

Vision Haircare fick vi en flaska med spray till håret, RUFF  Saltvattenspray, för att få den där sommar feelingen vilken tid och dag på året som. Vision Haircares produkter är framtagna här i Sverige, kul tycker jag och klimatsmart ifrån. Passar perfekt nu inför sommaren när man vill ha den när ”precis uppstigen ur havet” känslan. Den gör håret enkelt att hantera och ger en ruffsig styling, den kommer vi definitivt att använda både jag och tjejerna här hemma, så klart att de skall få ta del av alla fina saker med.

IMG_6518

Twist shake kom med en superfin gåva, deras shakes är väldigt populära, jag har läst mycket om den bara de sista veckorna. Med denna flaska har man många möjligheter, de kallar själv den för den nya generationens nappflaska, och den har många fördelar, som antikoliknapp, pulverbeållaren,  skyddslock, nät/mixer och en stor bra flaska. Den blir perfekt för att ha med sig och blanda på vägen när vi inte är hemma tror jag, mini dricker ju inte välling (han vägrar) men gärna ersättning, så det behöver vi ha med oss på kvällarna i alla fall. Flaskan har skapats i samarbete med småbarnsföräldrar där de har fått tycka till om vad de tycker behövs. Vi tyckte den påminner om de shakes vi har till protein här hemma när vi tränar, så nu kan vi matcha våra med minis 🙂 och dessutom är de ju snygg-  Vi har inte hunnit prova den ännu, har steriliserat den ikväll och i morgon skall vi testa den tänkte jag.

IMG_6983Ellas kitchen, som producerar 100 % ekologisk mat för barn, och som vi gillar riktigt mycket sen innan, sponsrade med puffits och smoothie. De har ett jättebra sortiment, utan massa tillsatser och eller salt och socker, med mycket att välja på. Smoothies är ju så grymt bra att ha med, oavsett om det är på promenaden, eller en tur med bilen, på utflykt eller hemma i all enkelhet. Praktiskt och gott, mini älskar dem. Och puffitsen äts ofta här hemma, själv tycker jag att de är rätt smaklösa, men Lex älskar att sitta och pilla i sig dem, och så länge han är nöjd är vi det med.

IMG_6541

IDUS förlag som är ett bokförlag ”med hjärtat hos författaren” hade sponsrat med böcker för barn, vi fick en söt bok som heter ”en hel hink lycka”. Ja verkligen med hjärta, visst är det fint att de sponsrar med olika böcker till event, det är bra både för alla fina författare, men framförallt till alla barn. Mini gillar ju böcker, lite för oförsiktig dock, så han får inte bläddra själv, men när han lyssnar bättre kan vi ligga och läsa godnattsagor. Det sägs ju att barn som får ord lästa för sig, få ett mycket större ordförråd, så jag hoppas att lite godnattläsning kan fungera snar, än så länge ligger han inte still länge nog för att det skall vara någon ide.

IMG_6978

La Roche-posay hade fina fina gåvor, hudkräm till oss mammor och till våra minis solskyddsfaktor 50. Till oss mammor var det lipikar som är förr torr hud, och vad passar inte bättre efter man fött barn och inväntar en ny sommar. Deras produkter funkar lika bra på barn som vuxna, just denna Baume AP+ är för mycket torr hud på barn och vuxna. Till mini, som kommer att användas mycket i sommar, kom det med en en barnlotion med SPF 50, grymt bra med högt UVA skydd. Dessutom extra vatten resistent och sand och svett resistent, perfekt för sommarens badkille.

IMG_6545

Brillian Smile hade skickat med 2 tandkrämer och en putsduk. Brilliant smile känner vi väl till, men aldrig testat och det skall bli kul att testa om inte mannen hinner före, han var sugen på att testa med. Företaget som ni flesta säkert vet jobbar med tandblekning och detta provapå kit är en kur som löser upp missfärgningar.

IMG_6550

Från Spasupply fick vi jättefina produkter för ansiktet, det var lite olika till oss tjejer och jag hade turen att få ett puder från märket UNE, precis vad jag behövde. Kul att prova något nytt märke, jag använder dagligen puder och det skadar inte att testa något nytt, kanske blir detta en ny favorit.

IMG_9618

Amvina – från företaget Amvina fick vi var sitt örngott till minisarnas spjälsängar från Skiphop. Ett grått och vitt, mjuk och sängkläder kan man ju aldrig få för mycket av. Passar bra till vår gråa uppsättning av sängkläder.

 

IMG_9626

 

 

 

 

 

 

Lite prover fick vi också, från Weleda fick vi bodycream och handcreame och från REDDVILLE tamponger. Alltid bra att ha.

Dessutom fick vi lite rabattkuponger och värdechekar, alltid bra att ha om man vill shoppa lite.

Lomelina rabattkupong 20 % i webshoppen

Linneashoppen 15 % i webshoppen

Superfruit 20 %rabattkod

Babyland 50 kr värdechek

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats