Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

RUNT HÖRNET – VÅRT HEM

Det där med att hitta rätt boende är inte alltid lätt. Just nu bor vi jättebra där vi bor, ett stort radhus utanför Göteborg, med nära till det mesta. Vi är sugna på ett hus, men har inte hittat något som vi gillar och barnen vill inte gärna flytta, då de har alla vänner runt hörnet här, så det dröjer ett tag. Barnen har nära till skolan, ingen bilväg att passera utan bara en stor äng och sedan är de framme. Lex kommer att gå på dagis (till hösten) på samma skolgård som tjejerna, vi har turen att ha dem inom ett stenkast.

I området finns det ett 10 tal lekplatser, ett mellan varannan länga, och det är super. Vi kan bara gå ut genom dörren så har vi en på framsidan och en på baksidan. Och det bor jättemycket barn, nu när värmen är här är det barn ute hela tiden, och det är så härligt. Önskar nästan att jag fick byta med mannen och vara föräldraledig  igen:) och bara njuta av att sitta ute på lekplatsen och gunga med mini eller gräva i sanden. Får jag lite tid över nån helg skall jag se om vi inte kan fräscha upp lekplatserna lite till, kanske måla om lite och plantera lite mer. Det kan vara värt att lägga några egna slantar och göra det ännu bättre för barnen. Mycket grönområden har vi också, så nu när våren är här så kan man verkligen njuta av all färg och alla dofter.

Vi har nära till havet, ett par minuter med bil eller en promenad på 20-25 minuter. Så fort det är varmt nog att bada få morgonpromenaderna gå dit för ett litet dopp i det blå, vi har ju en liten fisk som älskar vatten, så vi vill gärna att han får uppleva västkusten när den är som bäst, varma vårkvällar/sommarkvällar.

 

imageimageimageimage image   image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats