Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

Rituals – reflektera över de små sakerna i livet och berika det med lite lyx

”Det är det RITUALS… handlar om; att reflektera över de små sakerna i livet och berika det med lite lyx” 

Jag hade själv aldrig tidigare besökt  Rituals Cosmetics men eventet där var över förväntan, vilket ställe att träffas på.  Vi hade förmånen att få komma in när alla andra gått hem och få njuta av butiken i lugn och ro bara vi, vilken mamma lyx det var. En underbar atmosfär att komma in i, lugnt och harmoniskt och vackert, dova ljus och himmelska dofter runt om kring oss, precis vad man som mamma behöver. Och sen vilken trevlig och omtänksam personal, de gjorde hela kvällen ännu bättre. Urgulliga och omhändertagande, har ni inte varit och besökt RITUALS Allum, skall ni verkligen göra det, det är ett hett tips.

Hela konceptet som RITUALS använder är att förändra vardagsrutinerna till speciella stunder, att få reflektera över de små stunderna och vad passar inte bättre när man är mamma än just det. Som mamma hinner man ju knappt med sig själv många gånger, men de stunder man få för sig själv vill man ju att skall vara dessbättre, och med väldoftande produkter till både huden och hemmet, ja det är precis så det skall vara.

Jag är sen många år svag för goda dofter och har alltid fina produkter till både kropp och hår, alltid unnat mig det där lilla extra. Och jag älskar att gå på spa och få ta del av ritualerna inom varje koncept.  Men det var längesedan jag förnyade mig och hittade något annat än de produkter jag brukar använda. Dessutom tycker jag att bättre produkter oftast har ett överpris och man har som mamma ledig, eller som jag som precis börjat jobba inte råd till det där extra lyxiga, men jag gillade att dessa produkter både var lyxiga och faktiskt hade ett riktigt bra pris. Och vilka dofter sen, jag hade så svårt att välja produkter, fanns så mycket man ville ha och den ena doften var snäppet bättre än den andra. Jag valde mellan två riktigt goda favoriter, men föll slutligen det deras limited edition sommardoft MANDI LULUR, tänkte att den andra kan jag välja när dessa tar slut. Och även om de är dryga och stora förpackningar så tänkte jag ju verkligen använda detta dagligen så då passar det nog lagom att byta till vintern. Lovar att ge er en recension av produkterna en annan dag.

Här kommer lite fler bilder från eventet och även på de fina produkterna från RITUALS som fick följa med hem.

 

AIMG_6367IMG_6335 RIMG_6329 R

A IMG_6308IMG_6349 RA IMG_6346

IMG_6342 RedigeradIMG_6288 RAIMG_6293

IMG_6413  IMG_6403IMG_6396

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats