Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

NYA FÄRGER FRÅN CND

Detta kit passar så bra just nu, kul med något som jag verkligen behövde. Då jag inte har något vad som kan liknas vid fungerande lack 😉 de som finns torkade för flera årsedan. Jag brukar ju normalt ha naglar som min underbara nageltjej gör, men förtillfället är hon sjuk och jag vill inte gå någon annanstans så då får det bli lite egen ”hemma” manikyr sålänge. Och vad passar inte utmärkt då om inte nackellack CND VINYLUX från CND. Så grymt att tjejerna som annordnat eventet fixat detta till oss alla bloggare som var på eventet, och hela 6 stycken var, helt grymt, jag hade varit glad för ett nu, fick vi flera gånger mer.

CND VINYLUX är ett två-stegs system med CND VINYLUX Nagellack, som har inbyggt baslack samt CND VINYLUX Top Coat som ger hållbart, tåligt och högglansigt resultat som håller en hel vecka.

I våra godiebags fanns följande:
1 st toplack
4 snygga färger av weekly lack #202 nordic lights #203 winter clown #204 glacial mist  #205 tundra
1 RescueRX som är till för att reparera nageln. Redan efter en vecka kan man se resultat.
Skall bli så kul att testa, jag älskar ju mina naglar annar, men just nu ser de hemska ut och tidigare erfarenhet av ”vanligt” lack är att de bara håller nån dag men det jag last av andras recesioner är att detta är så mkt batter så vi får väl se.

Förutom länken ovan hittar ni dem även på https://www.facebook.com/CNDworldfan?_rdr=p och https://instagram.com/cndworld

IMG_8379 IMG_8388 IMG_8392

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats