Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

NICOLAS VAHE

Från Nicolas Vahe och Hamngatan12 kom dessa härliga produkter från just Nicolas Vahe. Passar perfekt till vårt kök och den lilla hörnan som jag börjat fixa till, där jag vill ha en marmorplatta, lite kryddor och annat stilrent. Hamngatan 12 sponsrade eventet med det urläckra saltet med ”Lemon & Ginger” smak och från Nicholas Vahe fick vi bade karameller och tepåsar. Passade så fint in I köket, och gav den där lilla extra fina touchen ellerhur?

Jag har sett dessa produkter lite varstans och tycker de ser så frächa ut, men har inte hittat dem här hemma, så det var verkligen kul att få ta del av dem från eventet. Passade på att läsa in mig lite mer om märket. Nicolas Vahé är mannen bakom märket och är bade kock och konditor, med erfaranhet av bade det danska och franska köket, och startade sin första kollektion 2005.

Så in och kika på http://nicolasvahe.dk/ och http://www.hamngatan12.se/för att se fler produkter från det underbara sortimentet med allt från marmelad till kryddor och choklad. Lovar en rececion senare.

IMG_7907 IMG_7910 IMG_7911 IMG_7916 IMG_7917 IMG_7918

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats