Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

NATURAL CYCLES

Skall bli kul att testa Natural cycles då vi från eventet fick varsitt startkit från Natural cycles. Det roliga var att vi faktiskt satt och pratade om det vid bloggmiddagen och sen fans det ett kit till oss alla I påsarna.  Jag har sagt det till bla min MVC tidigare , jag tror inte att det är bra att tillföra kroppen hormoner i onödan och trots att jag tränat och rört på mig mycket både innan och efter graviditeten tycks min vikt inte vilja förändras, och jag tror det beror på just detta. Så jag kommer att prova natural cycles under ett par månader och se hur det funkar för mig, då vi fick ett startkit och 6 månaders test. Om detta fungerar bra är det definitivt ngt jag kommer att fortsätta med och undvika hormonella preparat.

Det verkar super enkelt, man matter sin temperature på morgonen, lägger in datat i en app och därmed kollar man sin fertiitet för dagen. (Det finns 6 dagar per cykel då det finns en risk att bli gravid och de identifierar dessa dagar åt dig!). Detta kit fungerar bade preventerande och även för att planera en graviditet, vilket vi inte har tänkt oss, men att kunna använda detta istället kommer göra stor skillnad för min kropp tror jag.

Nu skall jag ladda ner appen och registerar mig, och lovar att ge er en uppdatering om vad jag tycker inom kort. För er som vill testa så kan du prova på Gratis en månad på Natural Cycles.

Om någon vill testa och ha en månad gratis så säg bara till, så registerar jag dig och du får också testa på. Super ellerhur 🙂

IMG_7989  IMG_7994 IMG_7997

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats