Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

NATIONALDAGSFIRANDE

Tiden går attans fort och vi är redan i juni, hjälp, snart dags att räkna ner dagarna till semestern och igår var det ju Sveriges nationaldag. Jag som älskar att fixa och dona skulle egentligen viljat ha lite firande hemma i gul och blått tema, men tiden räcker inte alltid till, så det får bli nästa år, hittat så mycket kul inspiration på Pinterest. Vi satsar på midsommar nu istället tänker jag, det är ju bara 2 veckor dit med, all in på det får det bli. Får surfa runt på Pintrest i veckan och ladda för midsommar helt enkelt.

image

imageVi spenderade istället nationaldagen hos mannens pappa, inte jättemycket nationaldagsfirande men med familj och släkt är alla dagar underbara, bara att få vara tillsammans. OCh Lex fick sitta på mannens fyrhjuling, då var dagen gjord för honom helt klart. IMG_1982 IMG_1986IMG_1991IMG_1998

När väl vädret vände och solen kom fram var vi ute och passade på att få lite sol, fota när Lex promenerade med fasters hund och äta god mat tillsammans och bara njuta, precis så skall en lördag vara. Dåligt med blått och gult i minis garderob insåg jag, men en blå tröja och några gula blommor som vi hittade i trädgården så vi fick till det i alla fall.

imageimageimageimageimageimageimageimage

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats