Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

Mysmorgon med mini

Vi älskar att ta det lungt på morgonen här hemma och så även idag, bäst att passa på att njuta de här sista månaderna innan man börjar jobba igen. Mini har vaknat flera gånger på nätterna senaste dagarna,  men som tur är sovit lite bättre på morgonen så morgon från klockan 9.00 känns helt okej. Denna lilla kille är så mammig, trodde jag aldrig han skulle vara med tanke på hur dåligt amningen fungerade, men just nu är det bara mamma som gäller. Tur att han skall vara hemma med Anders ett par månader så han vänjer sig av med det.

Leka i lekhörnan (eller det som skall bli en riktig lekhörna när vi e klara) är det bästa som finns, massor med leksaker, och bäst av allt för den här frusna mamman, det är värmegolv.  Så här sitter vi mer än gärna länge på morgonen. Lex fick ta på sig sin nya pyjamas som han fick från mormor igår, älskar trycket ”dont wake me ill wake you” så sant och passar denna killen så bra. Lekrummet kommer bli perfekt med en snygg byrå och foton av mig 🙂  på väggen, men vi har inte fått fixat det ännu (köket är fortfarande inte helt klart och det är ju prio). Efter mysmorgon och morgonpromenad är det dags för playdate med kompisarna i simskolan. Berättar mer senare.

I dagens paket gömde sig en liten träbil till, älskar träleksaker, håller bra och är så supersnygga och skiljer sig från allaplastleksaker som snabbt förbrukas. Som ex hittade jag vårat brio tåg hos mina föräldrar som fortfarande är lika fint, det har blivit Lex men han får bli lite större innan han kan använda det.

Lex outfit: || Pyjamas Lindex

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats