Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

Jul i vårt hus

Äntligen december och julen har fått flytta in lite här och där här hemma, blir så mysigt här hemma nu när det är så mörkt och grått å trist ute. Eftersom jag går hemma med lilleman så får vi ju njuta ännu mer av den underbara jultiden och det är ju hans första jul så här skall det vara juligt och vackert.  Både jag och Anders hade väldigt lite julsaker sen tidigare och vi har inte direkt köpt på oss innan heller, men nu tycker både jag och han att det är riktigt mysigt med julen. Förra året hade vi ju precis flyttat in i radhuset och det stod flyttlådor högt och lågt och jag var gravid och trött så då blev det inte mycket till jul, men det tar vi igen i år, Lex första jul är ju något alldeles speciellt. Så nu har några nya julsaker har fått flytta in.

Själv är jag uppväxt med mycket jul, mamma samlar på tomtar, och framförallt älskar hon röd jul, men själv har jag fastnat för den vita/silvriga julen. Så vitgrå tomtar har fått flytta in i lekrummet, en hel familj precis som våran, och i fönstret hänger en stor vit julstjärna som lyser vackert. Vita adventsljus får stå på köksbordet och lysa så fint, arrangemanget har jag gjort själv, och det blev fint tycker jag. I vardagsrummet står hyacinter som snart blommar, och även julnötterna är framme. Än så länge funkar det då mini inte ställer sig själv ännu men snart får de nog placeras lite högre upp då mini gärna ställer sig själv i sängen, så det dröjer dagar tills hans står mot allt. Till helgen skall jag försöka hinna till butiken Nille och Netto, båda dessa butiker har massor med underbar julsaker har jag sett på instagram, så jag måste få till ett besök. Längtar till julafton, men njuter av varenda dag tills dess, jag och min lille busunge.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats