Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

JILL AND SCOTT WEDDING

Årets mest fantastiska bröllop var vi på i helgen helt klart, ett underbart bröllop för min kusin Jill och hennes man Scott som har varit en upplevelse utöver det vanliga. Bröllopet tog plats i ett slott på det skotska höglandet, med herrar i kilt och vackra brudtärnor (mig inkluderat) och min kusin var vackrare än någonsin. Det har varit fantastiskt att få dela dessa dagarna med min lilla familj och med dem och släkt och vänner från världens alla håll, många nya och även gamla återupptagna kontakter. Vi har varit iväg på aktiviteter utöver det vanliga, sett Locknessjön och varit på Wiskeyprovning, rest på det skotska höglandet, ätit underbar mat, men det jag kommer komma ihåg bäst är nog vägen upp mot slottet, när vi mellan regnskurar som då just blev solsken, gick över bron med en vind som dånade och en herre som ledde oss med säckpipsspel, just det ögonblicket kommer jag aldrig glömma. Jill var strålande vacker, skall bli så kul att se alla foton från fotografen (nedan finns några) och alla närvarande. Hon är så lik sin mamma, och det värmde att de tände ljus för hennes bortgångna mamma, min moster och Scotts pappa, det tyckte jag var en otroligt fin sak att göra. Och detta underbara bröllop i slottet, och att se dessa två härliga människor få varandra, och se min lilla familj i salen, finare än någonsin (dom är alltid fina men extra dagen till ära, båda i shorts och väst) . Detta är ett minne jag aldrig kommer att glömma. Längtar efter att se alla foton som togs på bröllopet, själv hade jag ju ingen möjlighet då vi var upptagna med att ta hand om bruden, men vet att det togs många underbara foton.

jill och scottblommor

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats