Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

HEMMA HOS OSS

Jag älskar ju egentligen inredning och fina detaljer, men har inte de senaste åren riktigt haft inspiration eller orken fullt ut så det har inte blivit så mycket av det. Men efter att ha gått hemma ett år och för några månadersedan börjat jobba igen känner jag att det är dags att komma igång och har fått en massa inspiration och ideer när jag surfat runt på framförallt pintrest för inspiration till Lex rum (som åtminstonde det är på gång).

Förr var jag jättenoga med detaljer, köpte gärna dyra små detaljer, bara en sån sak som handdukar i badrummet var jag jättenoga med (Lexington skulle det så klart vara då) och färska blommor fanns alltid på bordet. Men jag har börjat lite smått och fixa efter att vi blev klar med renoveringen av köket (som var katastrof innan renoveringen) och mer kommer det att bli framöver, jag har så mycket idéer nu som jag vill förverkliga i vårt fina underbara hem, vissa lite större projekt som renovering av badrum och hall, och så mindre projekt som små detaljer i köket och badrummet och barnrummen. Så nu när man arbetar igen och får en vettig lön igen ja då är det på tiden att ta tag i det där som jag annars älskar. Här är några detaljer i alla fall från vårt hem och jag hoppas på att kunna dela med mig mer under kommande tid.

imageIMG_3208image

IMG_5454 IMG_6421 IMG_6640IMG_3789

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats