Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

Fotografering för inbjudningskorten till #lex1år

Jag är ju lite om och kring mig med det där och vill ju gärna att det skall vara lite extra speciellt då det är mitt första och enda egna barn, så vi slår på stort på det mesta. Mannen blir tokig, tur att han älskar mig ändå. Efter lite fix och trix har vi så äntligen fått fotat och beställt inbjudningskorten, och de är nu skickade också. Jag hade en ide om hur jag ville ha det och det blev nog om möjlig till och med bättre än planerat. Idag blir mini 11 månader, födelsedagen närmar sig ju med stormsteg.

Vill du också fota till ditt barn fyller 1 år? Inbjudningskort, eller kanske bara ett minne. Välkommen att höra av dig så kan vi lösa det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats