Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

ETT FANTASTISKT BLOGGEVENT PÅ ARKEN SPA

Alla behöver vi ibland hämta lite nya krafter och energi och vad passade inte bättre än att få möjlighet att delta i helgens FANTASTISK höstevent. Att få lite extra tid för avkoppling och vila och skapa balans i vardagen igen. Att få energi från varandra, och dela erfarenheter och tips.

Som mamma är det inte alltid lätt att få just det, och många av oss har redan börjat jobba efter mammaledigheten och driver våra bloggar på sidan om, andra har bloggandet som ett heltidjobb och kan livnärasig på det, och oavsett så tror jag att vi alla behövde denna kickstart på hösten för det är tuft att få ihop det ibland. Så därför var vi lyckligt lottade att få spendera tiden på ARKEN SPA och ett varmt tack till er för det fina välkomnadet och att ni tog hand om oss hela dagen.

Till eventet kom tjejer dels från Göteborg men även från andra delar av landet, flera har jag följt ett tag och det var så kul att träffas irl. Så eftersom en del av oss aldrig träffats var det perfekt att dagen började med att samlas för att äta en hälsolunch tillsammans en av spat´s underbara lounger som har utsikt mot havet, och få möljighet att lära känna varandra lite först. Alla var taggade att höra om varandra, vilka blogger som vi använder och en del prat om event och annat kul som hänt det sensate, som att flera var på event i stokholm dagen innan (så kul, det vill jag med göra 😉 ). Arken bjöd på super goda smörgåsar och en grön drink med något spännande i, såg giftig ut men var inte så dum. IMG_7398  IMG_7404

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter lunchen samlades vi i ett av konferensrummen där tjejerna hade fixat 3 företag som kom och presenterade sig och sina företag, 3 jättebra presentationer, med en bred blandning och företagsamma och engagerade ägare som gav det där lilla extra. Från Lillugglans BVC kom Marlene Fredin, en företagsam och otroligt engagerad mamma och företagare, som driver ett BVC här i Goteborg och pratade om att lyckas med det man vill uåppnå och tro på sig själv. Marc Inbane var på plats också och presenterade sina brun utan sol produkter. Jag kände inte till market, men är numera såld. Det är många årsedan jag använde BUS, framförallt för att de alltid luktat illa, men denna var allt annat än vad jag kom ihåg en sådan product. Sist men inte minst var företaget Moyana Corigan på plats, ett företag som erbjuder riktigt ekologiska giftfra produkter, utan giftiga kemikalier. Underbara väl doftande produkter, med ljuvliga färger. Jag kommer lägga ut ett längre inlägg senare om de olika företagen och vi hade turen att få tadel av produkter och presentkort, så jag lovar att berätta mer när jag hinner lägga upp allt från goodiebagsen.

IMG_7424 IMG_7426

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7435 IMG_7440  IMG_7451

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7514IMG_7509IMG_7488

Vi fortsatte eftermiddagen med att besöka Arkens spa avdelning, och ja det är verkligen så ljuvligt som ni kan se på bilderna.  Jag har varit här tidigare och visste hur härligt det är och tyckte det var så kul att eventet var just på Arken i Göteborg och spa kan man väl aldrig få för mycket av. Vi började med den rituella tvagningen som de är kända för och fortsatte att spendera tiden tillsammans i utohuspoolen, en varm skön källa och trots att det är höst ville vi bara stanna kvar. Därefter blev det lite lounge tid tillsammans (vi hade to reserverad plats =lyx) och tog en god drink från Froosh, fotografering (Louise från Moments by louise var där) och fortsatt sen bad i både varma källorna, göra fotbad, bada Jacuzzi och bastu, varvat med slapptid till en underbar utsikt och lite frukt och tilltugg. Vi avslutade sedan spat med champange och choklad, hur lyxigt är inte det. Verkligen hur skönt som helst och så välbehövligt.

IMG_7712  IMG_7689

 


IMG_7568IMG_7690

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7651

image  image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7760
IMG_7560IMG_7577

Middagen tillsammans var helt ljuvlig, tre rätters middag med förätt: sotad älg med Chilli, lingon och jordnötskockkräm. Varmrätt:  lax och till efterrätt: Crème Brûlée med äppelkompott. Bara att få sitta ner tillsammans ett gang tjejer och ha tjejsnack, vilket i detta sällskapet handlade om allt från blogger (såklart) till natural cykels och att bli eller inte bli med barn, till småbarn och massa annat kul.

IMG_7783 IMG_7789  IMG_7807

Kvällen avslutades med att vi alla fick våra goodiebags, hela 12 stycken påsar kom vi hem med var fullproppade med godheter och mamma lyx. Har börjat att plocka upp en del och lovar att det kommer inlägg under veckan med innehållet så glom inte kika in och se vad som fans i dessa härliga påsar.

Vill tacka Melinda  Hannah och Jennifer

IMG_7817  IMG_7831

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats