Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

EN REGNIG TISDAG MED STADENS HJÄLTAR

Riktigt skit väder ute idag, och jag som fortfarande är hemma från jobbet då mannen är dålig ännu, hade gärna varit ute och lekt på lekplatser och fikat med mitt lilla hjärta. Men vad gör det, kvalitetstid tillsammans, inomhus lek med alla leksaker, för ja mini har en del, och en bra film, det e inte fel det heller. Så idag passade vi på att öppna vi sakerna från Stadenshjältar , en bok, en film med leksak och en målarbok. Vad kul med något till alla barnen. Vi har sett staden hjältar ngn gång här hemma, mest Disney som går, men Lex gillade den skarpt, det är ju bilar med.

För er som inte känner till stadens hjältar så är det en tv-serie för barn från 2 år om räddningsfordon, där alla får vara hjältar, och där barnen får hänga med på spännande äventyr tillsammans med Palle Polisbil, Bella Brandbil och alla andra vänner i staden. Man får besöka polisstationen, brandstationen, tågstationen, bondgården och många andra spännande platser i staden.

Filmen som innehåll 4 seriebitar var riktigt poppis hos alla barnen. Och har gått i omgångar här hemma under eftermiddagen. Dessutom fick vi tips från stadens hjältar om superbra appar till paddan för barnen, även ett till baby så vi tog hem den till Lex och den kunde man rita på, spela musik och övar motorik, och sen fanns även filmerna här. Kanske lite tidigt för honom, men han tyckte det var kul och satt i tjejernas knä och spelade.  Har även tagit hem appen till tjejerna som man bygger bil på, de skall få spela lite i morgon om skitvädret håller i sig.

Boken får jag och Lex läsa tillsammans, han är för oförsiktig för det 🙂 Nova ville läsa den i morgon för honom, vi får väl ge det ett försök.  Blir en bra bok att läsa för honom vid läggningen annars till hösten, massa fordon att kika på. Målarboken, den får antingen tjejerna ta, eller så får vi spara den till han blir lite större så han kan måla själv, men superfina bilder att färglägga var det allt.


IMG_8029

 

Magisk målarbok, film med fina leksaken Palle polisbil, och en läsebok med ville vilding (passar Lex som är en riktig vilding han med. IMG_8157IMG_6540IMG_8159 IMG_8032

IMG_8050IMG_8052IMG_8054

 

Lex och tjejerna spelade spel på paddan, tips för bra appar från stadens hjältar ser ni längre ner.

IMG_8087

 

Tokig älskade unge med napparna i högsta hugg, varför ha en när man kan ha flera. IMG_8154IMG_8117IMG_8137IMG_8127

Jag kan putta på syrran 🙂 så kul att de leker så bra ihop. IMG_8149

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats