Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

Det stora 1 års kalaset – planering för bakning

Jag har själv surfat runt hur mycket som helst för att hitta inspiration till Lex 1 års kalas och plockat ut de godbitar som jag gillar mest. Tycker det är kanon att så många föräldrar delar med sig om sina tips och ideer, så jag vill så klart göra det samma. Detta kommer att få ta plats på vårt kakbord:

– Tårtor (blå och vita)

– Blå maränger

– Kakor med iceing/sugarpaste

– Cakepops med vit och blå choklad

– Cupcakes med choklad och blå kronor

– Chokladbolar med blått strössel/kokos

– Macroner (troligen blå)

– Liten tårta bara till Lex, vit med blått band

Ja jag älskar det blå temat som ni kanske förstår, men det var så superfint på dopet så jag vill fortsätta på det temat även denna gången. Tror att det kommer bli superfint och jag hoppas att både mini och jag (och resten av familjen) kommer bli supernöjda. Eftersom jag älskar att fota så kommer det med all säkerhet komma upp massor med bilder här och på instgram med hastag #lexettår #lex1år

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats