Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

CAREB – NYTT TILL MINI FRÅN EVENTET

I goodiebagen från eventet jag berättat om tidigare fanns även ett helt sett till mini från CAREB AB superkul med så fina och bra saker till våra små underverk. Så mycket nytt att testa till våra små, det e så kul att få testa nya saker.  Careb säljer babyprodukter till återförsäljare i sverige och i detta fina set fanns de orange mockasiner från TASSA, termoband till vällingflaska, umami taste teaser och tommie tippe pipmugg. Nedan finns bilder och lite info om dem alla och vad vi tycker om dem.

IMG_8992

 

IMG_8994

Jag gillar iden med 37°C Termoband, och vi provade det ikväll, jag som är så rädd för att det skall vara för varmt och som fortfarande kokar vattnet. Perfekt för oss alltså. Man trär bara på det gröna bandet på nappflaskan och det förblir grönt om det är lagom och blir vitt om det är för varmt. Jag var ju tvungen att testa och det fungerade kanon, det blev på den för varma flaskan helt vitt direkt. Man behöver inte vara rädd att mini får för varm ersättning/välling.

IMG_8998

 

IMG_6421

TASSA mockasin är en toffla för barn, dessa ’r dock för stora för mini (stl 28 och han har 21) men skall vara perfekt för barn som just lärt sig att gå. Den skall klara lek och även promenader utomhus och vara lätt tvättad. Tls att testa när mini är lite större.

IMG_6548IMG_8996

Tommee Tippee Explora First Sips har vi inte öppnat ännu, får vi ta och göra i morgon. Men Lex älskar ju dricka själv så detta blir kul att testa då han brukar få vatten eller dricka i nappflaska och de läcker alltid. Muggen har i alla fall en mjuk pip och lätt att hålla i själv.

 

IMG_9000

Umami Taste Teaser har jag funderat på om man skulle testat, men aldrig blivit av tidigare. Men den skall Lex få använda i morgon då jag fortfarande är rädd att han skall sätta saker i halsen. Han vill ju prova så mycket så denna blir kul att prova. Kommer upp ett inlägg på detta i morgon, grymt nyfkien på vad han tycker.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats