Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

BURN CANCER

I våra goodiebags finns så mycket lyx så det kommer räcka hela året och lite därtill. Ändå vill jag börja med en av mina absoluta favoriter från eventet som är ljusen BURN CANCER som Jollyroom sponsrat med. Jag tycker de är så otroligt vackra och har ett så fint budskap så jag vill passa på att lyfta fram detta lite extra, jag önskar av hela mitt hjärta att man kan hitta ett botemedel och rädda fler, inte minst alla unga som blir sjuka alldeles för tidigt. BURN CANCER är en kampanj med en unik serie av doftljus och säljs till förmån för Ung cancer. Dessutom skänks 10 % av försäljningspriset till UNG CANCER, som jobbar med att stötta unga vuxna som drabbas av sjukdomen.

Ljusen doftar helt ljuvligt, jag hade redan kikat efter dem men de har precis börjat säljas på Jollyroom. Lovar att det blir fler här hemma, vi vill ju alla vara med och stötta och detta är ett utomordentligt sätt.

Dessutom fick vi alla var sitt smycke med texten ”fuck cancer” och det tänker jag bära resten av denna månaden och visa att jag också stöttar.

Kika du också in och köp dessa vackra och väldoftande ljus och bidra du också.

 

IMG_7851 IMG_7855 IMG_7858 IMG_7861 IMG_7869

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats