Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

BLOGGEVENT HOS HAGA HEM <3

Igår var det dags för ännu ett supermysigt event, denna gången i underbara Haga här i Göteborg, ett event som Sandra Skog som driver bloggen ”ett liv vid havet” annordnat tillsammans med Haga Hem i deras mysiga butik. 20 inbjudna bloggare på plats, alla taggade för en kul kväll tillsammans, med mingel, bubbel, supersöta minicupcakes från #cupcaketimegbg och shopping till grymt bra priser, så kul att vi blev ett så blandat gäng bloggare med både nya ansikten och några som träffats förut på tidigare event. Denna gång gick eventet i inredningens tecken, vad passar inte bättre nu inför jul med massa julshopping, både julpynt och julklappar såklart.ik

Butiken är så mysig och har lite av allt i inredningsväg, så mycket fina detaljer som alla kan då flytta hem till oss, allt från ljus och ljushållare, till kläder, accessoarer och möbler och just nu i butiken finns det så mycket fint inför jul. Jultomtar i alla storlekar, jag älskar ju julen, med massa julpynt, stilrent och snyggt, men hemtrevligt, och just precis så känns det när man kommer in i deras butik. Välorganiserat, mycket saker att välja bland men allt har sin plats och butiken känns välplanerad och fräsch. Hittade många favoriter i butiken och några saker fick följa med hem, vad det blev lovar jag att avslöja imorgon.

På eventet var en representant från Ung cancer, en organisation som jag berättar lite mer om tidigare, som ni kan läsa mer om HÄR, och berättade mer om organisationen och den grymma utvecklingen som de gjort sen de startade. I samarbete med Victoriancandles har man skapat ljusen burn cancer, och i butiken säljer man just dess ljus också, vi har dem hemma redan och de doftar ljuvligt,  10% går dessutom oavkortat till ung cancer.

Efter mingel, shopping, massa nätverkande med dessa underbara bloggare som var bjudna så var det dags för lite utlottning och goodiebags. Vi fick alla dra en lott i början av kvällen där det tävlades ut fina priser från bl.a. Hotel Royal, Fride Leijonvit, bakboxen, Jollyroom och Therese McDonald och många fler. Några av oss hade tur att vinna dessa fina vinster, och själv vann jag paketet från Therese McDonald – innehållande 2 biljetter till McDonald Recycling tour att uppskatta livet 2-0. Superkul.

Under kvällen pågick dessutom en grym tävling, precis i min smak, den som tog bästa bilden under kvällen och la upp den på instagram vann en fotografering från fotografen Fride Leijonvit. Gissa vem som vann? JAG, så himla roligt.

IMG_1173  IMG_1229 IMG_1191 IMG_1195 IMG_1200 IMG_1203 IMG_1205 IMG_1211 IMG_1213 IMG_1185IMG_1222  IMG_1261 IMG_1271

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats