Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

Bloggande och instagram

Tycker att det är jättekul att blogga, instagramma och vara med på olika sociala medier, dela egna idéer, erfarenheter och minnen med familj, vänner och alla andra spännande följare. Senaste tiden har jag fått så mycket tips om både mode och inredning, så under våren när jag börjat jobba igen så blir det betydligt mer shopping, har redan en plan på ny inredning till lekrummet, vårt sovrum och hallen. Och massa kul shopping till barnen, lovar att lägga upp lite tips och nyheter. Extra kul tycker jag det har varit när jag har delat mini outfits som ootd´s både som flatlays och upphängt och så även med outfiten på Lex, och fått många gilla och fina kommentarer, och ännu bättre blev det när fina @inspirationforpojkar på instagram valde att även dela några av mina foton förra veckan. Ett superfint konto där hon väljer ut sina favoriter och vi var en av dem. Så kul verkligen.  Massa fina kommentarer och underbara nya följare, det värmde mitt hjärta, och peppar till ännu mer inlägg. Tycker att det kul att hitta nya roliga bloggare och instagrammare, nya spännande människor att följa och få tips och idéer från.

Bloggandet rullar på, lite sakta ännu men det finns så mycket jag vill skriva, fast tiden räcker aldrig riktigt till. Instagram går lite fortare, så där är vi lite mer aktiva, men fördelen med bloggen är att man kan skriva så mycket mer. Sen ser man så många andra bloggmammor son löser familj, barn, jobb, hem och bloggande, så visst går det, beror på hur man prioriterar så klart. Jag älskar ju att fota, men även att stå framför kameran egentligen (fast nu efter graviditeten har det varit sparsamt) och tycker att bloggandet är ett bra forum att kunna dela bilderna på. Då finns de förevigade och andra kan få fin inspiration från oss. Hoppas att kanske också träffa lite nya människor ”in real life” kanske något kul event eller liknande, får se vad våren har att bjuda på. Men jag vill verkligen fortsätta blogga även när jag börjar jobba igen, då blir det en annan spännande mix av inlägg. Får helt enkelt hitta tiden för att hinna med allt man vill, men självklart går familjen före allt annat.

Här kommer några bilder som publicerats på fantastiska @inspirationforpojkar s fina instagramkonto, så kul att mina bilder och ootd’s får vara med:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats