Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

BESÖK PÅ NORDENS ARK

Dagens utflykt blev till nordens Ark, minis första djurparksbesök och tjejernas andra gång här. Vi brukar ta ett besök till djurpark varje år ( förutom förra då Lex bara var några få månader) eftersom barnen älskar djur och i år skulle det blivit Kålmården, men iom det tråkiga vädret och att vi har haft mycket annat att stå i de sista dagarna, så vi bestämde oss för Norden Ark i stället. Lagom långt bort för en dagsutflykt och super trevligt ställe för barnen. Som jag sett fram emot detta, och preppat kameran och allt. Tror ni inte på den (har aldrig hänt förut) att jag glömmer kameran hemma. HEMMA av alla ställen, så ledsen jag blev över detta. Hade ju tänkt mig massa underbara foton och ett sommar album från besöket och så glömmer jag den. Varit lite halvdeppig hela dagen, samtidigt så är det ju för barnens skull så jag fick bita mig i läppen och stå ut med att bara ha mobilen. Jag lär inte göra om det i alla fall, den kommer att vara det första som packas från och med nu.

Oavsett så hade vi en grym dag tillsammans, tjejerna hade lika kul som alltid och mannen lika så, och Lex han tyckte det var jättekul. Han var pigg på att hänga med och älskade att springa omkring, hade inte jättemycket intresse att titta på djuren som gömde sig i skogen, men han kikade och såg en del av dem. Även vargen var vovve, allt är ju vovve numera :). Däremot tyckte han att lantgården med kaniner, kossor och getter var så himla roligt. Han hade nog kunnat springa runt där hela dagen. Tjejerna gillar ju det med, men det var kul att se att han var så lyrisk. SÅ innan sommaren är slut så skall vi ta ett besök på Borås djurpark, det har både mannen och min mamma lovat eftersom jag blev så besviken idag. Tror det kommer passa ännu bättre för mini, de har bättre barn zoo och dessutom har de större djur som elefanter och björnar. Båda ställena är superbra och barnvänliga, har ni möjlighet skall ni besöks ngn av dem tycker jag.  Och ni får dessa mobilfoton denna gång, så får jag längta till Borås istället.

imageimageimage image image image image image image image image imageimage image image imageimage image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats