Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

ATT FÅ SIN BLOGG ATT VÄXA

Tycker att det är jättekul att blogga och dela vår vardag med mina läsare, både de som jag känner och som inte kan spendera vardagen med oss på grund av långa avstånd, men som kan följa oss här men även de läsare som jag inte känner som kikar in och läser mina inlägg. Det är så kul att se bloggen växa och att få fina kommentarer från andra, och kika in på andra underbara bloggar och få tips och inspiration. Men det är svårare än vad jag trodde att få bloggen att växa, man får jobba för det, vara aktiv med många och intressanta inlägg och även vara aktiv på andras konton. Många tror att det bara händer och jag är imponerad av de som driver de större bloggarna och håller uppe sina följare. För visst är det väl så tänker jag att om jag lägger tid på andra så kommer de att även kika in hos mig, jag hoppas det i alla fall. Tillsammans kan vi växa, eller hur. Dock blir jag lite besviken när man skriver på vissa bloggar och visar intresse och de inte ens publicerar det man skrivit, och brukar alltid skriva trevliga snälla inlägg. Och sen finns de urgulliga bloggare som både svarar på inlägg och skriver tillbaka, både på små och stora bloggar. Jag försöker lägga lagom mycket tid på att blogga själv, och tar gärna tips på vad ni vill läsa mer om. Försöker kika in på andra bloggar och få inspiration, och hitta lite egna godbitar i vardagen.

Läste idag ett jättebra inlägg av Jennifer  som skrev om den svenska avundsjukan och att folk inte tål se andras framgång. Det handlade om Jenny som bloggar på jennybenny.se som hade uppmanat sina vänner att dela hennes inlägg för att få hennes blogg att växa. Ett härligt inlägg med glimten i ögat. Tycker det är en jätte kul ide och även om inlägget är en månad gammalt, delade jag såklart. Håller tummarna för henne att hon blir toppbloggare och själv hoppas jag på framgång här med, och massa inspiration att blogga kring, just nu är det ju mycket höstmode pågång, kommer upp några härliga inlägg i veckan när jag shoppat höstgarderob till mini.

Så nu hoppas jag att ni följare kan göra samma sak för mig och dela med er av mitt inlägg så att jag får möjlighet att växa. Så skall jag självklart göra detsamma för er. Skriv ett inlägg och be era följare promota er, hör av dig till mig så skall jag dela ditt inlägg. Tillsammans kan vi bli större.

IMG_3932

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde / Livet som mamma, lärare och snart doula

    Intressant inlägg :). Jag är sån som alltid svarar på kommentarer jag får, men då främst i min egen blogg. Tycker nämligen det är jättetrist med folk som kommer tillbaka till min blogg och endast lämnar ett svar på det man skrivit. Känns så opersonligt, har jag lagt ner tid på att läsa hos någon och skriva något litet om saken tycker jag att man kan ge samma sak tillbaka. Kanske mest för att jag gör det, har någon kommenterat hos mig så lämnar jag en kommentar på deras inlägg också. Fast tyvärr verkar ganska få göra samma sak, så jag har slutat kommenta lika mycket som jag gjorde när jag började blogga 2004.

    1. tessochlex

      Tycker samma här, har någon visat intresse för mina inlägg tycker jag det minsta man kan göra är att svara. Och jag försöker även besöka bloggen som kommenterat, finns så många härliga bloggare, och man vill ju hitta guldkornen. Har bloggat sedan årsskiftet så jag e ny på det här, men hoppas på framgång i alla fall.

stats