Therese Lindvall – mamma till Lex och Logan

ÄNNU MER – GOODIEBAG OCH VINST FRÅN BABYBJÖRN

Vi hade turen att kamma hem både ett fint baby spoon set, en orange och en blå, samt bästa babysittern på marknaden om jag får tycka till.

Är dessa skedar inte för söta 🙂 och dessutom superlätta för små fingrar att hålla i handen. Lex gillade verkligen skedarna från babybjörn som kom med goodiebagen, lite kortare och mycket lättare att stoppa i munnen än de långa skedarna vi har från bambino. Vi skall definitivt köpa mer i detta setet till Lex, han vill ju börja äta själv nu. Och såklart skall mini ha bästa kvalitén så sina saker med, han får ju inte äta på mina tallrikar (mateus porslin och en ettåring går ju liksom inte ihop, hihi).

Dessutom hade tjejerna Sandra och Elin anordnat en tävling med superfina vinster, så vi kammade dessutom hem bästa babysittern, ja jag skulle aldrig köpa någon annan. Vi köpte en likadan fast svart röd när Lex föddes och den har varit våran räddning många gånger, Lex älskade att sitta i den och under en period när han var liten var det enda stället han ville somna på utan fight. Så vi är ett stort fan av Babybjörn här hemma. Jag kommer nog att ge bort den till en god vän som behöver en. Fast Lex tycker att vi skall behålla den, han gillar bebisen på framsidan och går och pratar med den, tror att han vill ha ett syskon till 🙂 haha, nej vi är klara men man skall aldrig säga aldrig 🙂

IMG_6970

 

IMG_6968 IMG_6504IMG_7570

IMG_7574

IMG_3089

När jag fick hämta ut den fina vinsten. Fotograf: Louise Johansson

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats